Iată primul Logan electric

Cu ocazia Salonului Auto de la New Delhi, a fost prezentat şi primul Logan electric în variantă indiană, Verito EV, model construit de firma indiană Mahindra.

Iată primul Logan electric Iată primul Logan electric

Mahindra Verito este "derivaţia" indiană a modelului construit la Mioveni. Indienii au cumpărat de la Renault drepturile de construcţie a maşinii, fracezii rămânând doar furnizori de motoare. Însă, cu ocazia Salonului Auto de la New Delhi, indienii au prezentat o variantă electrică a modelului Verito. Din păcate, momentan nu se cunosc detalii tehnice ale noului model elcectric, dar se pare că maşina va fi complet electrică.

Mahindra Verito se diferenţiază faţă de modelul construit la Mioveni la nivelul calandrului, proiectoarelor de ceaţă, dar şi la o serie de ornamente ale caroseriei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.