Iată un clip de prezentare pentru BMW e30 care ai vrea să nu se mai termine

Internetul este plin de filmuleţe de prezentare pentru BMW e30, una dintre cele mai iubite maşini ale producătorului german. Probabil că nu este acesta cel mai tare, însă cu siguranţă merită urmărit.

Iată un clip de prezentare pentru BMW e30 care ai vrea să nu se mai termine Iată un clip de prezentare pentru BMW e30 care ai vrea să nu se mai termine

Autorul clipului l-a denumit „Cel mai tare clip cu BMW e30 pe care o să-l vezi astăzi”, încercând să nu fie foarte lăudăros cu lucrarea sa. Din punctul nostru de vedere, este cel mai tare clip cu BMW e30 pe care l-ai văzut în ultimul timp - iar asta înseamnă ceva, având în vedere că internetul este plin de clipuri cu acest model mult-iubit. Rămâne doar să arunci o privire peste filmarea de mai jos şi să ne zici ce notă merită autorul. 

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.