Iată un Volkswagen Passat care strigă „Diesel Power” din toţi rărunchii [VIDEO]

Şi nu o face singur, ci în compania unui neinspirat Ferrari 458 Italia, pe o pistă de drag.

Iată un Volkswagen Passat care strigă „Diesel Power” din toţi rărunchii [VIDEO] Iată un Volkswagen Passat care strigă „Diesel Power” din toţi rărunchii [VIDEO]

Există o fascinaţie aparte pentru maşinile din secta sleepers. Poate că nu sunt cele mai moderne (de regulă nu sunt) şi nici cele mai atrăgătoare (proprietarii chiar se încăpăţânează aici), însă fix asta-i şi schema: să un lup în blană de oaie.

Ferrari 458 Italia este un lup. Şi, chiar dacă moştenitorul supraalimentat şi-a intrat deja în atribuţii, încă rămâne un lup. V8 aspirat de 4,5 litri, 570 de cai-putere şi 1.560 de kilograme sunt încă responsabile pentru performanţe remarcabile. 0-100 km în 3,4 secunde, de exemplu.

Cât despre acest Volkswagen Passat Variant B2, ceva ne spune că nu are sub capotă un diesel aspirat I4, de 1,8 litri, sau turbodieselul I4 de 1,6 litri - motorizări prezente în oferta Volkswagen în anii '80. Dar, la cum îi dă cu fum lui 458, este un diesel.

Dacă asta nu ţi s-a părut o victorie contrastantă, uită-te la ce face acest Trabant (vorba vine) împotriva unui Nissan GT-R.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.