Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors

Sigur ai observat cum feed-ul tău de pe Facebook a fost inundat, la propriu, cu oameni care îşi aruncă găleţi de apă în cap. Şi deşi pare o tendinţă stupidă, udarea cu apă rece ca gheaţa trebuie să fie însoţită de o donaţie către asociaţia americană ALS, care luptă pentru tratarea sclerozei laterale amiotrofice. Astăzi e timpul să o vedem pe Mary Barra, CEO General Motors, cum acceptă provocarea Ice Bucket Challenge.

Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors

Presupun că eşti la curent cu mişcarea numită Ice Bucket Challenge. Dacă nu ştii despre ce este vorba, o să îţi spun că implică o găleată cu apă rece ca gheaţa şi o donaţie către asociaţia americană ALS, care are ca scop tratarea sclerozei laterale amiotrofice.

După George W. Bush, Steven Spielberg, Dr. Dre, Bill Gates şi mulţi, foarte mulţi alţii, a venit vremea ca unul dintre cele mai importante nume din industria auto să accepte provocarea Ice Bucket Challenge.

Iat-o, aşadar, pe Mary Barra (CEO General Motors) cum primeşte două găleţi de apă în cap.

VIDEO:

Citeşte şi: Acele femei minunate şi dragostea lor pentru maşini

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.