Ice ice baby - sau cum promovează Ford parbrizul încălzit. VIDEO

Sigur ştii cântecul lui Vanilla Ice. Cum care cântec? Acela cu ice ice baby. O alegere potrivită pentru o reclamă la un sistem de dezgheţare a parbrizului, am spune noi.

Ice ice baby - sau cum promovează Ford parbrizul încălzit. VIDEO Ice ice baby - sau cum promovează Ford parbrizul încălzit. VIDEO

Ford nu e singura marcă auto din lume care oferă un parbriz încălzit, dar americanii au ales să-şi promoveze tehnologia cu ajutorul melodiei Ice ice baby a lui Vanilla Ice. O alegere potrivită, am spune noi, pentru un spot publicitar care a fost programat să apară fix la începutul iernii. Dar tocmai pentru că e iarnă, poate ar trebui să le spună cineva celor doi băieţi din clipul de mai jos că maşina se încălzeşte mai repede în interior dacă ţii geamurile închise.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.