Idei pentru petrecerea vacanţei cu supercarul

Vrei să pleci în vacanţă cu maşina sport, dar nu ştii cum să faci să îţi iei şi calabalâcul după tine? Iată o idee!

Idei pentru petrecerea vacanţei cu supercarul Idei pentru petrecerea vacanţei cu supercarul

Este perfect normal să îţi doreşti să pleci în vacanţă cu maşina ta sport, mai ales dacă vorbim de un Porsche 911 GT3. Pe lângă faptul că o asemenea maşină atrage atenţia la orice cafenea de fiţe, cei 435 CP abia aşteaptă să îi duci la viteza maximă de peste 310 km/h pe Autobahn, iar virajele din Alpi îţi vor pune serios la încercare talentul de racer.

Din păcate, 911 GT3 are un portbagaj de numai 105 litri, adică insuficienţi pentru a-ţi face planuri serioase, chiar şi numai pentru o tură scurtă prin Europa. Pentru că, nu-i aşa, cumpărăturile serioase de la outleturile vestice le face oricine, iar hainele de firmă se iau din Paris sau Viena. Cei 105 litri sunt insuficienţi, clar.

Soluţia la această problemă? A găsit-o un excentric american, după cum se poate vedea şi în poza preluată de pe autoblog.nl. GT3-ul a fost "garnisit" cu un portbagaj exterior, cu suport special pentru bicicletă. Iar bicicletele Porsche costă mai mult chiar decât un Logan MCV...

O solutie inedita pentru a pleca in vacanta cu supercarul? Discutabil...

Mica remorcă, în schimb, pare una foarte ieftină (ce-i drept, nu avem aşa ceva în catalogul Porsche). Touşi, remorca se dovedeşte suficientă pentru un compartiment generos de depozitare, dar şi pentru un set de 4 pneuri. Semn că proprietarul are gânduri serioase cu maşina în vacanţă, nu?

Nu este prima oară când vedem un astfel de caz - anul trecut, schiorul Jon Olsson a făcut furori cu portbagajul exterior special conceput pentru bolidul său Lamborghini Murcielago.

Totuşi, trebuie să recunoaştem că acestea nu sunt soluţii adecvate. Poate de aceea a şi apărut Porsche Cayenne, nu? Oricum, îi recomandăm celui cu 911 GT3 o soluţie mult mai bună, pentru care sigur are bani: un Volkner Mobil RV, o adevărată casă de lux pe roţi, dotată chiar şi cu... garaj!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.