Ieşit din comun...mecanic auto fără vedere

Cum ar fi să ştiţi că maşina voastră este reparată/întreţinută de un mecanic orb? probabil că v-ar încerca un sentiment de neîncredere. Într-o suburbie din Chicago, trăieşte şi lucrază Bart Hickey un mecanic nevăzător.

Chiar dacă vederea l-a lăsat pe Bart Hickey, acesta nu conteneşte să-şi ducă mai departe pasiunea, şi anumea cea de a repara maşini. Bart Hickey deţine un atelier într-o suburbie a oraşului Chicago, unde o echipă Mercedes-Benz, impresionată de povestea acestui om a trecut pe la atelierul său pentri a realiza un mic video.

Atunci când cel mai important dar, cel al văzului, îţi este luat, foarte multe lucruri devin imposibil de realizat, precum şofatul sau de ce nu reparatul maşinilor. Acest exemplu arată că totul este posibil, doar trebuie un pic de voinţă şi pasiune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.