Îi criticăm mereu şi de cele mai multe ori ne salvează de la moarte

Aşa arată drumul prin Iad

Îi criticăm mereu şi de cele mai multe ori ne salvează de la moarte Îi criticăm mereu şi de cele mai multe ori ne salvează de la moarte

Focul din California distruge tot cu toată rezistenţa serviciilor de intervenţie. Până acum au murit 23 de oameni şi peisajul plin de casă e arid acum. Un poliţist din Sonoma şi-a filmat trecerea printr-o zonă în plin incendiu, cu toată vedegtaţia în flăcări. Peste 20.000 de oameni au fost sfătuiţi să lase totul în urmă, iar 600 sunt daţi dispăruţi. Vânturile cu voteze de până la 60 de km/h îngreunează treaba pompierilor care se bat cu focul uriaş şi îngrozitor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.