Îi dai 18 ani la cum arată aproape goală. Vârsta reală te lasă fără cuvinte

Joanna Krupa într-un pictorial hot

Îi dai 18 ani la cum arată aproape goală. Vârsta reală te lasă fără cuvinte Îi dai 18 ani la cum arată aproape goală. Vârsta reală te lasă fără cuvinte

Joanna Krupa, model PLAYBOY de origine poloneză, curtat şi de piloţii din Formula 1, a pozat aproape goală într-un pictorial la piscină. Vedeta e în concediu şi pozele sunt făcute de ieri. După ce a postat pozele şi filmuleţul pe reţelele de socializare cu textul "Day Dreaming", like-urile şi propunerile intime au curs fluviu.  Joanna a participat la ediţia americană a formatului "Dansez pentru tine". Acum, ea are 37 de ani. În trecut, ea a fost curtată de lumea bună a Formulei 1, printre care şi diverşi piloţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.