Imagine 360 de grade cu viaductul Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa - FOTO

Viaductul are o lungime de 1,7 km.

Imagine 360 de grade cu viaductul Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa - FOTO Imagine 360 de grade cu viaductul Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa - FOTO

Asociaţia Pro Infrastructură a publicat o fotografie 360 de grade cu viaductul de 1,7 km de lângă Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa. Structura a fost executată de Bechtel şi face parte din lotul 1 al Autostrăzii A3 Suplacu de Barcău-Borş.

Acest tronson de 26,35 km a fost scos la licitaţie în 23.08.2017 în urma a două rezilieri consecutive de contracte (cu Bechtel şi Corsan-Corviam) şi acum se află în stadiul de contestaţii după desemnarea câştigătorului iniţial: Trameco (grupul Selina).

Oferta celor de la Construcţii SA a fost descalificată însă, în urma admiterii contestaţiei în instanţă, are mari şanse să fie declarată câştigătoare!

Segmentul vecin (28,55 km între Chiribiş şi Biharia), are o poveste foarte asemănătoare: câştigătorul iniţial (tot Trameco) a pierdut cursa după admiterea contestaţiei Strabag, aceştia din urmă având toate şansele să primească lotul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.