Imagini cu Dacia Sandero acoperită cu folie de camuflaj. Noul model va fi prezentat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt - FOTO

Noul model va fi prezentat în această toamnă la Salonul Auto din Frankfurt

Imagini cu Dacia Sandero acoperită cu folie de camuflaj. Noul model va fi prezentat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt - FOTO Imagini cu Dacia Sandero acoperită cu folie de camuflaj. Noul model va fi prezentat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt - FOTO

Pagina de Facebook L'Observateur Automobiles - Officiel a postat două fotografii cu ceea ce ar putea fi noul Dacia Sandero. Luând în considerare proporţiile maşinii şi mânerele uşilor din spate, specifice acestui model, cel mai probabil avem în faţă noul Sandero. Ştim deja că modelul nu va avea un design absolut nou, iar platforma pe care va fi construită este CMF a Alianţei Renault Nissan.

Nu se cunosc detalii despre noile motorizări ale noului Sandero, însă cel mai probabil vor rămâne în gamă şi unitatea de 1.0 litru TCe, precum şi dieselul de 1.5 litri. De asemenea, ar fi o veste foarte bună să aflăm că noul Sandero va beneficia de motorul de noua generaţie 1.3 TCe, lansat în ianuarie pe Duster. Noul SUV Duster echipat cu motorul de 1,3 litri TCe pe benzină, în versiunile de putere de 130 şi 150 CP, face din modelul produs la Mioveni cel mai puternic şi cel mai rapid automobil produs pe piaţa locală. Viteza maximă a noului model este de 200 km/h. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.