Imagini cu interiorul lui Mercedes-AMG GT, „scăpate” pe internet

Mercedes AMG GT îşi dezvăluie interiorul într-un set de imagini apărute pe internet, deşi modelul ar putea debuta abia în toamnă, la Salonul Auto Paris 2014.

Imagini cu interiorul lui Mercedes-AMG GT, „scăpate” pe internet Imagini cu interiorul lui Mercedes-AMG GT, „scăpate” pe internet

Dacă într-adevăr aceste imagini publicate de Auto-Motor-und-sport.de ilustrează interiorul mult-aşteptatului Mercedes-AMG GT, fanii mărcii vor observa rapid influenţele preluate de la SL şi SLS AMG. Apropo, nu vă miraţi că nu îi spunem „Mercedes-Benz GT AMG”, pentru că titulatura maşinii renunţă, în premieră, la particula Benz, pentru a-i face loc lui AMG.

Ambianţa rămâne un mix între sportivitate şi eleganţă, în timp ce clienţii se vor putea bucura de scaune sport în două tonalităţi, un volan teşit în partea interioară şi inserţii din fibră de carbon, iar dispunerea comenzilor aduce o uşoară tentă de carlingă de avion de vânătoare. Practic, vorbim de un GT gândit şi preparat pentru a fi o maşină extremă, din toate punctele de vedere.

Deşi nu se ştie o dată clară de debut, la fel cum nu se ştie nici ce va conţine fişa tehnică, speculaţiile spun că modelul ar putea debuta la Salonul Auto Paris 2014, iar sub capotă ar urma să lucreze un propulsor V8 de 4 l cu 520 CP, twinturbo. Preţurile vor începe, aşa cum era de aşteptat, având în vedere că modelul nou îl va înlocui pe mai greul SLS AMG în gama Mercedes-Benz, de la circa 100.000 de euro, cu TVA.

Indiferent cum ar sta lucrurile, interiorul arată absolut sublim, fiind de remarcat faptul că Mercedes-Benz vrea să scape de moştenirea unui design interior prea clasic. Am zice, chiar cu tot dinadinsul! Dacă priviţi consola centrală, puteţi observa chiar că seamănă cu un motor V8 văzut de sus... Judecaţi şi voi, în galeria foto!

Sursa - Auto Motor und Sport

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.