Imagini cu interiorul noului Jeep Wrangler 2018 - FOTO-VIDEO

Designul general al cabinei a fost ...

Noul Jeep Wrangler 2018 este una dintre cele mai aşteptate maşini ale anului, iar cu Auto Show de la Los Angeles la doar câteva săptămâni distanţă, aflăm din ce în ce mai multte despre el.

Aceste imagini prezintă un design interior care combină stilul tradiţional cu noile tehnologii, deoarece modelul Wrangler 2018 va oferi mai multe caracteristici de siguranţă şi opţiuni de conectivitate ca oricând.

GALERIE FOTO

Producătorul ne spune să ne aşteptăm la o versatilitate îmbunătăţită, mai multe materiale de înaltă calitate şi un confort general mai bun pentru şoferi şi pasageri. 

Designul general al cabinei a fost de asemenea schimbat. Volanul este uşor modificat faţă de modelul anterior, în timp ce consola centrală are acum un ecran mai mare, flancat de două guri de aerisire. De menţionat aici ar mai fi pielea cu cusături de contrast de pe partea superioară a tabloului de bord. 

Pe vechea maşină, orificiile de ventilaţie erau poziţionate sub afişajul sat-nav, iar comutatoarele pentru controlul climatizării erau specifice maşinilor apărute la începutul anilor 2000. Acum, totul pare mai modern.

Există, de asemenea, un afişaj între cele două manometre principale, plus mult mai multe butoane şi comutatoare pentru trecera la modul off-road.

Restul maşinii l-am văzut deja. Încă mai are grilaj în formă de cheie, faruri rotunde, aerodinamică mai bună, parbriz pliabil şi multe opţiuni de personalizare.

Jeep va lansa mai multe imagini, precum şi informaţii complete despre maşină pe 29 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.