Imagini cu şantierul străpungerii Ciurel-Autostrada 1. Este cel mai scump proiect de infrastructură din istoria Capitalei - VIDEO

Străpungerea Ciurel-Autostrada 1 a fost gândită ...

Imagini cu şantierul străpungerii Ciurel-Autostrada 1. Este cel mai scump proiect de infrastructură din istoria Capitalei - VIDEO Imagini cu şantierul străpungerii Ciurel-Autostrada 1. Este cel mai scump proiect de infrastructură din istoria Capitalei - VIDEO

Asociaţia Pro Infrastructură a postat pe pagina de Facebook un clip cu şantierul de la podul Ciurel filmat cu drona. 

Străpungerea Ciurel-Autostrada 1 a fost gândită ca un drum express realizat în sudul Lacului Morii, de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu, prin comuna Chiajna, dotat cu o succesiune de poduri şi drumuri laterale.

Citeşte şi ÎNCEPE construcţia autostrăzii pe care o aşteptăm de pe vremea lu' bunica. O să aibă 9 TUNELURI, de 5 km şi asta o s-o facă superspectaculoasă

În proiect s-a renunţat la drumurile secundare (colectoare), pentru reducerea exproprierilor excessive. De asemenea, se renunţă la cele trei benzi pe fiecare sens ale drumului express, soluţie care va reduce, de asemenea, suprafaţa expropriată. Acum, străpungerea are 10 km lungime (6,44 km de şosea express şi 5,56 km lungimea însumată a podurilor şi rampelor). 

Pasajul Ciurel constituie prima fază a celui mai scump proiect de infrastructură din istoria Capitalei. „Penetraţia Splaiul Independenţei - autostrada Bucureşti-Piteşti„ are un cost estimat de 2 miliarde de lei, dublu faţă de costul realizării Pasajului Basarab. 

Noul termen pentru finalizarea pasajului este noiembrie 2018, acesta fiind condiţionat de relocarea reţelei electrice, a punctului de transformare şi a instalaţiilor RATB.

Citeşte şi Un concurent obraznic şi incomod pentru Logan, chiar din familia Dacia. Arată mai bine? Hmm ... (galerie foto)

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.