Imagini de la locul accidentului lui Mario Iorgulescu. Vitezometrul s-ar fi oprit la 240 km/h - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO de la locul accidentului

Imagini de la locul accidentului lui Mario Iorgulescu. Vitezometrul s-ar fi oprit la 240 km/h - GALERIE FOTO Imagini de la locul accidentului lui Mario Iorgulescu. Vitezometrul s-ar fi oprit la 240 km/h - GALERIE FOTO

Update 12 septembrie: La câteva zile de la recoltarea probelor s-a constatat că Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă penală.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, scrie MEDIAFAX.

Poliţia a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Chiar dacă în comunicatul de presă oferit de poliţie nu s-a precizat ce viteză ar fi avut bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu, martorii de la faţa locului au declarat pentru că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri pe oră.

GALERIE FOTO de la locul accidentului

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Conform oamenilor legii, şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unui Aston Martin. Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

GALERIE FOTO cu ambele maşini

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.