Imagini noi cu Volvo V40, pregătit pentru Geneva 2012

Noua compactă suedeză se pregăteşte pentru debutul de la Geneva 2012, iar primele imagini ale maşinii au ajuns pe internet.

Imagini noi cu Volvo V40, pregătit pentru Geneva 2012 Imagini noi cu Volvo V40, pregătit pentru Geneva 2012

Suedezii se pregătesc să resusciteze denumirea V40, iar aceasta ar putea desemna noul reprezentat al companiei în segmentul compact premium, acolo unde proaspătul BMW Seria 1 aşteaptă confruntarea cu noutaţile anunţate.

Din primele imagini, putem observa combinaţia dintre modelelele Volvo ce caracterizează designul maşinii. Partea frontală aminteşte de S60, deşi bara de protecţie şi farurile sunt complet noi, în timp ce posteriorul pare inspirat din SUV-ul compact XC60. La partea laterală, linia mediană ascendentă porneşte din dreptul farurilor, terminându-se cu nişte "umeri" proeminenţi de mare efect.

Maşina prezintă o trapă panoramică de mari dimensiuni, prelungită până deasupra locurilor din faţă. Până la primele detalii oficiale, rămâne să aşteptăm debutul lui V40, de la Salonul Auto Geneva 2012 şi va primi mai multe versiuni de caroserie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.