Imagini ”scăpate” pe internet cu noul VW Golf, cu câteva zile înainte de lansarea oficială – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea noului Volkswagen Golf, dar până să vedem pozele oficiale tot apar imagini ”scăpate” pe internet din diverse surse. Cele mai noi au fost furnizate de pagina de Facebook Som fanúšik Volkswagenov.

Dezvoltat şi îmbunătăţit de la o generaţie la alta, Golf a devenit un model de succes în întreaga lume. Pe 24 octombrie, Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generaţie Golf, mult mai digitalizată şi conectată şi, de asemenea, echipată cu o serie de inovaţii şi cu un design extrem de expresiv. 

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecţionate în cadrul noii generaţii. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost şi ea îmbunătăţită, oferind noului model un plus de agilitate. Noul Golf devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce priveşte ecosistemul interior al maşinii, mai digitalizat şi conectat, cu funcţii inovatoare de conducere asistată şi cu servicii şi dotări bazate cu predilecţie pe online.

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deşi poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapiţeriei şi noului afişaj digital de bord (digital cockpit). Noua generaţie Golf urmează să intre pe piaţă în luna decembrie a anului în curs.

Viitorul Volkswagen Golf 8 va fi primul model al producătorului din Wolfsburg care va afişa noul logo al companiei. De asemenea, în interior vom vedea o nouă generaţie a cockpit-ului digital Virtual Cockpit, cu ecrane mai generos dimensionate, în stilul celor de la Touareg. Un head-up display de dimensiuni neobişnuit de mari va fi folosit, de asemenea, în premieră. Comenzile vocale vor juca un rol important pentru accesarea celor mai multe funcţii ale maşinii, pe lângă comenzile tactile.

La baza gamei viitorului Volkswagen Golf 8 aşteptăm unităţi turbo pe benzină de 1,0 litru, cu puteri de 95 CP şi 115 CP, precum şi  unităţi cu patru cilindri  de 1,5 litri benzină (130 CP şi 150 CP, acesta din urmă cu sistem mild hybrid şi circuit electric de 48 V) şi 2,0 litri diesel (cu puteri între 136 CP şi 204 CP). Două versiuni hibride cu încărcare la priză vor fi, de asemenea, disponibile. Nu şi electrice, modelele ID vor fi singurele cu propulsie electrică 100%.

 Comentarii
Inchide