Imagini spectaculoase cu maşinile confiscate în scandalul Dieselgate - FOTO-VIDEO

Maşinile sunt păstrate în 37 de parcări uriaşe ...

Volkswagen din SUA a răscumpărat 335.000 de maşini în scandalul Dieselgate, maşini pe care le păstreaza în 37 de parcări uriaşe. Parcările au fost amenajate în diverse zone: una, de exemplu este pe un stadion dezafectat din Detroit, iar alta se află într-o fostă fabrică de hârtie din Minnesota, iar alta, pur şi simplu, într-un deşert din California. 

Volkswagen aşteaptă sfârşitul proceselor instanţei apoi va decide dacă le poate revinde în SUA, sau în alte ţări. Compania germană este obligată să repare sau să răscumpere până în iunie 2019 cel puţin 85% dintre vehiculele afectate de scandalul Dieselgate. 

Pieredea totală se va ridica la 25 de miliarde dolari în scandalul Dieselgate, incluzând aici şi daunele pe care clienţii le-au obţinut şi le vor obţine în instanţă. Scandalul emisiilor a afectat 437.000 de maşini în SUA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.