Imagini spectaculoase cu o maşină care cade de la etajul doi al unei parcări

Şoferul şi pasagerul său din această maşină ...

Şoferul şi pasagerul său din această maşină pot spune că s-au născut a doua oară, după ce autoturismul în care se aflau a trecut print-un zid şi a căzut de la etajul al doilea al unei parcări. 

Incidentul, raportat săptămâna trecută în Chongqing, China, a fost surprins de camera de supraveghere. Imaginile arată o parcare pe mai multe niveluri. Maşina în cauză a fost văzută îndreptându-se către ieşirea de la etajul al doilea, dar în loc să urmeze traseul, la un viraj, ea a mers direct prin perete. Potrivit unui ziar din China, şoferul s-a aplecat pentru a ridica un cablu USB şi l-a făcut să meargă accidental pe accelerator.

Un clip făcut din alt unghi a arătat cum sedanul a zdrobit peretele. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La scurt timp după accident, se poate vedea cum femeia iese din maşină. Cu ajutorul personalului de securitate, şoferul a fost scos şi el în siguranţă din maşină.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.