Imagini spectaculoase cu o maşină care cade de la etajul doi al unei parcări

Autor: Marius Vișan 12 feb. 2018 Știri auto
Imagini spectaculoase cu o maşină care cade de la etajul doi al unei parcări

Şoferul şi pasagerul său din această maşină pot spune că s-au născut a doua oară, după ce autoturismul în care se aflau a trecut print-un zid şi a căzut de la etajul al doilea al unei parcări. 

Incidentul, raportat săptămâna trecută în Chongqing, China, a fost surprins de camera de supraveghere. Imaginile arată o parcare pe mai multe niveluri. Maşina în cauză a fost văzută îndreptându-se către ieşirea de la etajul al doilea, dar în loc să urmeze traseul, la un viraj, ea a mers direct prin perete. Potrivit unui ziar din China, şoferul s-a aplecat pentru a ridica un cablu USB şi l-a făcut să meargă accidental pe accelerator.

Un clip făcut din alt unghi a arătat cum sedanul a zdrobit peretele. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La scurt timp după accident, se poate vedea cum femeia iese din maşină. Cu ajutorul personalului de securitate, şoferul a fost scos şi el în siguranţă din maşină.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide