Imagini spion cu BMW X5 varianta 2018. GALERIE FOTO

Cea de a treia generaţie a lui BMW X5 a fost lansată în urmă cu aproape trei ani şi, aparent, are un ciclu de viaţă cam scurt din moment ce un model din a patra generaţie tocmai ...

Imagini spion cu BMW X5 varianta 2018. GALERIE FOTO Imagini spion cu BMW X5 varianta 2018. GALERIE FOTO

 

Cea de a treia generaţie a lui BMW X5 a fost lansată în urmă cu aproape trei ani şi, aparent, are un ciclu de viaţă cam scurt din moment ce un model din a patra generaţie tocmai a fost spionat pentru prima data.

Surprins în curs de testare pe vreme rece şi drumuri acoperite cu zăpadă, prototipul camuflat pare a fi o evoluţie a modelului curent, deoarece este aproximativ de aceeaşi mărime şi formă ca şi modelul actual. Acest lucru nu este surprinzător, actualul X5 fiind una dintre cele mai bine vândute modele BMW, iar bavarezii vor continue s

Citeşte şi Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Citeşte şi Care sunt cele patru tipologii de şoferi români periculoşi la volan

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

În ciuda faptului că are un design familiar, urmatoarea generaţie X5 va fi dezvoltată pe o nouă platformă, care vor fi folosită şi de alte modele ale Seriei 3 şi X7. Noua platformă este confecţionată dintr-o combinaţie de oţel şi aluminiu de înaltă rezistenţă, astfel ne putem aştepta ca modelul sa fie semnificativ mai uşor decât predecesorul său.

Opţiunile în ceea ce priveşte sistemul de propulsie sunt greu de anticipat, dar se speculează că acest crossover va fi oferit cu motoare cu patru, şase, sau opt cilindri. Ne putem aştepta, de asemenea, să vedem şi o variantă plug-in hibrid, precum şi un model de înaltă performanţă de la BMW M.

Următoarea generaţie BMW X5 este de aşteptat să fie scoasă la vânzare pe piaţa din SUA, în 2018.

Citeşte şi Renault recheamă peste 15.000 de vehicule noi, care au probleme cu emisiile. UPDATE: Reacţia companiei

Citeşte şi Dacia va lansa în România Logan şi Sandero echipate cu transmisie pilotată - VIDEO

Citeşte şi A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

Citeşte şi Paradisul Dacia: locul 5 la constructori, locul 9 la modele

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.