Imagini spion noi cu Dacia Sandero Sport

Spre sfârşitul lui 2014, am publicat câteva imagini spion cu o maşină care părea a fi o Dacia Sandero Sport în teste. Ei bine, acum ştim sigur că era un Sandero Sport şi avem mai multe poze ca să vezi şi tu despre ce este vorba.

Imagini spion noi cu Dacia Sandero Sport Imagini spion noi cu Dacia Sandero Sport

De câţiva ani încoace, oficialii Dacia au evitat să confirme sau să infirme zvonul care spunea că vom vedea în curând un model sportiv Dacia. Ei bine, aceste zvonuri au fost, practic, confirmate de imaginile spion pe care le-am publicat la sfârşitul lui 2014, unde am văzut un prototip de Dacia Sandero Sport în teste.

Toate bune şi frumoase, doar că atunci nu eram 100% siguri, fiindcă nu aveam poze cu interiorul. Ei bine, acum avem - şi ţi le arătăm şi ţie.

Prototipul din pozele acestea a fost surprins în teste de iarnă şi are aceleaşi jante de Renault Clio pe care le-am văzut anul trecut. Totodată, în interior vedem un bord de Sandero neschimbat, însă se observă volanul preluat de la Renault Clio RS.

Potrivit informaţiilor pe care le avem la îndemână, Dacia Sandero Sport va avea un motor pe benzină de 1,2 litri care dezvoltă 120 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală. Nu e foarte mult, însă s-ar putea dovedi suficient de puternic pentru o maşină care cântăreşte în jur de 1.000 kg.

Foto via Autoblog.it

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.