Îmbrăcat de sărbătoare: Audi RS5 ediţia Pikes Peak

Constructorul german a făcut publice imagini şi un teaser video în care modelul RS5 face cuplu cu o motocicletă Ducati, prefaţând colaborarea dintre cele două marci în cadrul Pikes Peak 2012.

Îmbrăcat de sărbătoare: Audi RS5 ediţia Pikes Peak Îmbrăcat de sărbătoare: Audi RS5 ediţia Pikes Peak

Modelul nu a suferit modificări la exterior, înfăţişarea rămânând aceeaşi cu care RS5-ul vine din fabrică. Singura diferenţă o face caroseria de culoare albă pe care a fost aplicat un vinil Audi Sport special pregătit pentru lansarea modelului la Pikes Peak.

Conform Audi, colaborarea cu Ducati înseamnă sărbătorirea tradiţiei comune în competiţia desfăşurată pe celebrul munte din SUA. În plus, aşa cum au anunţat oficialii, fanilor celor două mărci li se pregăteşte o surpriză în zilele următoare. Teaser-ul poate fi vizualizat prin accesarea clipului video de mai jos.

PUTEŢI ADMIRA ATÂT MAŞINA CÂT ŞI MOTOCICLETA ACCESÂND GALERIA FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.