Impact la relanti cu un pod. Devastator de satisfăcător (video)

Podul de piatră nu s-a dărâmat

Impact la relanti cu un pod. Devastator de satisfăcător (video) Impact la relanti cu un pod. Devastator de satisfăcător (video)

Dacă nu aţi văzut compilaţii pe Youtube cu TIR-uri care se decapotează în poduri, nu vă puteţi făli că aţi văzut de toate în viaţa asta. Iar cine nu a intrat pe canalul The Slow Mo Guys, s-o facă rapid şi încet. Găsiţi tot ce ni se întâmplă nouă, ca oameni, filmat la relanti. Slow motion cum găsiţi în meniurile telefoanelor şi slow-mo în abrevierile de specialitate. Acum, băieţii superînceţi au filmat impactul unui camion cu un pod. Despre asta e vorba în colajele de clipuri despre care vă spuneam la început. Despre şoferi care nu conştientizează – sau uită – ce conduc. Nişte maşini mult mai înalte decât baza podurilor pe sub care trec. Şi atunci se întâmplă inevitabilul spectaculos şi fascinant dacă e filmat slow motion. Ca să săriţi peste introducerile de rigoare şi complet plictisitoare, daţi direct la 03:44. Noi am fost fascinaţi de deformarea extrem de elastică şi fluidă a camionului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.