Împuşcături în trafic la Craiova. Dintr-un Porsche s-au tras focuri de armă asupra unui alt şofer

Poliţiştii caută mai multe persoane ...

Împuşcături în trafic la Craiova. Dintr-un Porsche s-au tras focuri de armă asupra unui alt şofer Împuşcături în trafic la Craiova. Dintr-un Porsche s-au tras focuri de armă asupra unui alt şofer

Poliţiştii din Craiova caută mai multe persoane care au tras focuri de armă dintr-un Porsche, unul din gloanţe atingându-l pe un tânăr de 25 de ani.

Totul a pornit de la o şicanare în trafic între şoferul unui Porsche şi cel al unui autoturism Honda. Cei doi şoferi se cunoşteau. Între cele două vehicule a avut loc mai întâi o coliziune. Şoferul din Porsche a fost cel care a făcut uz de arma. 

Conform anchetatorilor, s-au tras trei focuri de armă. După ce a fost împuşcat, tânărul şi-a abandonat Honda şi a ajuns singur la spital cu o plagă împuşcată în antebraţul drept. 

Poliţiştii îi caută pe cei care se aflau în Porsche şi au făcut uz de armă. “S-au format pe toată raza judeţului Dolj filtre. Există un cerc de bănuiţi, iar în acest moment poliţiştii efectuează verificări în vederea depistării acestora”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt Ipj Dolj. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.