In AMG se aude Bang & Olufsen

Celebrul producător danez de echipament audi high-end se va ocupa pe viitor de sonorizarea modelelor AMG.

In AMG se aude Bang & Olufsen In AMG se aude Bang & Olufsen

După Audi şi Aston Martin, iată că şi Mercedes Benz cu a sa divizie de automobile de top AMG se alătură marcilor ce beneficiază de tratamentul acustic al celor de la Bang & Olufsen. De altfel oficialii danezi au admis faptul că experienţa acumulată în trecut cu Audi îi va ajuta foarte mult în realizarea unui sistem audio cât mai potent. Care în mod sigur se va auzi foarte plăcut. Dar cum se va auzi oare asta pentru un client AMG: "Am un sistem audio bazat pe unul de la Audi"?

Probabil nu foarte rău, pentru că acesta ar fi ultimul aspect în evaluarea performanţelor atmosferei create de cei de la Bang & Olufsen în modelele AMG.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.