În aşteptarea procesului, Carlos Ghosn este strict supravegheat. Fostul executiv Renault a ieşit din închisoare deghizat – VIDEO

Autor: Mediafax 08 mart. 2019 Știri auto
În aşteptarea procesului, Carlos Ghosn este strict supravegheat. Fostul executiv Renault a ieşit din închisoare deghizat – VIDEO

Carlos Goshn nu poate accesa intenretul, nu poate comunica pe mail, iar camere de supraveghere îi monitorizează intrările şi ieşirile, în aşteptarea procesului, care poate avea loc anul viitor, transmite Reuters.

Fostul preşedinte al Nissan a ieşit din închisoarea în care a stat 108 zile, plătind o cauţiune de 9 milioane de dolari.

Ca parte a înţelegerii făcute de noua echipă de avocaţi, angajată luna trecută, lui Ghosn îi este interzisă utilizarea internetului şi emailului şi îi este permisă doar utilizarea unui calculator deţinut de unul dintre avocaţii săi.

 

 

Goshn, fost lider al alianţei Renault – Nissan – MItsubishi a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală şi va trebui să plătească pentru instalarea camerelor de supraveghere la intrarea reşedinţei sale din Tokyo.

Junichiro Hironaka, avocatul lui Goshn, a declarant că înregistrările video vor fi vizionate de membri din echipa de apărare, iar înregistrările vor fi trimise la Tribunalul Districtual din Tokyo.

De asemenea, avocatul său a mai adăugat că înregistrările apelurilor telefonului lui Goshn vor fi ţinute de echipa sa şi ulterior transmise tribunalului. Telefonul va păstra toate înregistrările apelurilor, chiar dacă Goshn va încerca să le şteargă.

Dacă Goshn nu va respecta toate aceste condiţii, instanţa îl va trimite iar în închisoare şi îi va confisca cauţiunea de 9 milioane de dolari.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide