În Bucureşti au apărut panourile digitale care te anunţă dacă semaforul este defect – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 apr. 2019 Știri auto
În Bucureşti au apărut panourile digitale care te anunţă dacă semaforul este defect – VIDEO

 

Şoferii care trec prin sectorul 4 din Bucureşti vor fi anunţati pe panourile publicitare dacă un semafor este defect. Astfel, aceştia pot evita intersecţia respectivă, scrie HotNews. Proiectul a fost dezvoltat de firma care deţine mai multe panouri publicitare digitale în zonă, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4. 

Sistemul „Ocoliţi Intersecţia” permite informarea în timp real a cetăţenilor pentru a evita zona în care s-a petrecut un accident, sau a unei intersecţii cu defecţiuni apărute în sistemul de semaforizare din Sectorul 4.

VIDEO

„Sistemul este activat simplu de Poliţia Locală a Sectorului 4 printr-un simplu mesaj trimis serverului de administrare a reţelei de outdoor digital, mesaj care va genera o informare de ocolire a intersecţiei, în doar 1 minut de la trimiterea acestuia în sistemul de administrare a campaniilor digitale. Astfel, locuitorii şi conducătorii auto aflaţi în trafic pe rază Sectroului 4 şi împrejurimi sunt informaţi în timp real de existenţa oricăror situaţii care pot îngreuna traficul şi posibilitatea evitării zonei prin ocolirea intersecţiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Phoenix Media, iniţiatoarea proiectului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide