În Bucureşti au apărut panourile digitale care te anunţă dacă semaforul este defect - VIDEO

Sistemul este activat de Poliţia Locală printr-un simplu mesaj trimis serverului.

În Bucureşti au apărut panourile digitale care te anunţă dacă semaforul este defect - VIDEO În Bucureşti au apărut panourile digitale care te anunţă dacă semaforul este defect - VIDEO

 

Şoferii care trec prin sectorul 4 din Bucureşti vor fi anunţati pe panourile publicitare dacă un semafor este defect. Astfel, aceştia pot evita intersecţia respectivă, scrie HotNews. Proiectul a fost dezvoltat de firma care deţine mai multe panouri publicitare digitale în zonă, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4. 

Sistemul „Ocoliţi Intersecţia” permite informarea în timp real a cetăţenilor pentru a evita zona în care s-a petrecut un accident, sau a unei intersecţii cu defecţiuni apărute în sistemul de semaforizare din Sectorul 4.

VIDEO

„Sistemul este activat simplu de Poliţia Locală a Sectorului 4 printr-un simplu mesaj trimis serverului de administrare a reţelei de outdoor digital, mesaj care va genera o informare de ocolire a intersecţiei, în doar 1 minut de la trimiterea acestuia în sistemul de administrare a campaniilor digitale. Astfel, locuitorii şi conducătorii auto aflaţi în trafic pe rază Sectroului 4 şi împrejurimi sunt informaţi în timp real de existenţa oricăror situaţii care pot îngreuna traficul şi posibilitatea evitării zonei prin ocolirea intersecţiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Phoenix Media, iniţiatoarea proiectului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.