În cât timp atinge 100 km/h un Sandero cu transmisie robotizată | VIDEO

Dacia Sandero, primul hatch-back modern al constructorului de la Mioveni...

În cât timp atinge 100 km/h un Sandero cu transmisie robotizată | VIDEO În cât timp atinge 100 km/h un Sandero cu transmisie robotizată | VIDEO

 


Dacia Sandero, primul hatch-back modern al constructorului de la Mioveni, a fost lansat în 2008. Câţiva ani mai târziu, se comercializează în majoritatea statelor europene, dar şi pe alte continente, sub sigla Renault. Aflat deja la a doua generaţie, Sandero a primit un nivel de echipare superior şi opţiunea unei cutii robotizare. (Un TEST DRIVE cu Dacia Sandero Prestige puteţi citi aici)

Lansată în luna iunie pe modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway şi Logan MCV, cutia Easy-R este o opţiune de 500 de euro. Spre deosebire de o cutie manuală, la care şoferul acţionează ambreiajul prin apăsarea pedalei, cutia Easy-R are un calculator, un actuator electromecanic de ambreiaj şi un actuator electromecanic al comenzii cutiei care suplinesc acţiunea şoferului. 

Cei de la site-ul 0-100.hotnews.ro au vrut să o pună la treabă pentru a afla cât de bine se mişcă un Sandero cu o astfel de transmisie. Ce a ieşit puteţi vede în clipul video de mai jos: 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.