În ce stadiu sunt lucrările la Magistrala 5 Drumul Taberei-Eroilor - GALERIE FOTO

Cele mai optimiste pronosticuri anunţă că lucrările la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate în primul trimestru din 2019

În ce stadiu sunt lucrările la Magistrala 5 Drumul Taberei-Eroilor - GALERIE FOTO În ce stadiu sunt lucrările la Magistrala 5 Drumul Taberei-Eroilor - GALERIE FOTO

Cele mai optimiste pronosticuri anunţă că lucrările la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate în primul trimestru din 2019. Asociaţia Pro Infrastructură a postat pe Facebook o galerie foto cu stadiul lucrărilor la staţiile Eroilor, Academia Militară şi Râul Doamnei, acestea fiind staţiile cele mai întârziate, dar conţine şi imagini de la staţia Orizont, acolo unde lucrările sunt aproape de 100%.

Directorul general al Metrorex, Dumitru Şodolescu, a declarat la începutul lunii noiembrie că lucrările la Magistrala Drumul Taberei vor fi finalizate „sută la sută” în 2019, în ciuda problemelor pe care compania Astaldi le-ar avea. De asemenea, licitaţia pentru Otopeni va avea loc în primul trimestru din 2019.

„Am sesizat şi noi că a scăzut ritmul lucrărilor (la M5 – n.r.). Asocierea nu are niciun motiv pentru a nu executa lucrările, iar Metrorex nu are nicio obligaţie restantă la plată pe facturile acestor lucrări, cu excepţia acelor despăgubiri care au fost stabilite de instanţă, dar care nu reprezintă un motiv de întârziere. Astaldi nu a intrat în insolvenţă, a obţinut protecţie împotriva creditorilor, conform legislaţiei din Italia”, a declarat Dumitru Şodolescu, directorul general al Metrorex.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.