În culisele Formula 1 cu Nico Rosberg

În următorul material video pilotul Mercedes, Nico Rosberg, ne introduce în culisele Formula 1 şi ne arată poziţia de condus a piloţilor din sportul cu motor suprem.

Pentru ca monoposturile de Formula 1 să fie cât mai performante, una dintre condiţii este ca centrul de greutate să fie cât mai jos cu putinţă. Pentru a obţine acest lucru piloţii stau timp de aproape două ore într-o poziţie de condus greu de imaginat. Picioarele acestora stau aproape la înălţimea capului, iar bazinul trebuie să stea cât mai jos cu putinţă. Rosberg afirmă că uneori este foate greu să vadă din cauza poziţiei foarte joase. Chiar daca la prima vedere pare comfortabil, scaunul este făcut în întregime din fibră de carbon pentru a fi cât mai uşor. Vezi în continoare în ce condiţii oferă "biroul" piloţilor din Formula 1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.