În Dubai, maşina se conduce de pe bancheta din spate! VIDEO

Autor: Dan Vache 17 sept. 2013 Știri auto

Mulţumită unui grup de arabi intitulat King of Custom, condusul maşinii de pe bancheta din spate nu mai este o utopie şi nici subiect de glumă. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, verificaţi galeria foto şi videoclipul de mai jos.

Ciudata transformare a fost suportată de un SUV Nissan Patrol, şi repetăm, schimbările nu sunt de natură strict cosmetică, pentru că maşina este perfect funcţională şi poate fi manevrată de pe bancheta din spate.

În partea din faţă, locul volanului a fost luat de un display, completat de alte două – unul pe consola centrală şi unul în faţa scaunului din dreapta, iar locul care adăpostea schimbătorul de viteze a fost transformat într-un suport integrat de pahare.

În cazul SUV-ului modificat, expresia „te urci la volan” se referă strict la bancheta din spate, pentru că volanul este acum plasat între cele două scaune din faţă, instrumentele de bord au fost mutate în spatele scaunului faţă dreapta, împreună cu schimbătorul de viteze.

Nu are rost să mai continuăm cu descrierea ciudatei transformări, vă lăsăm pe voi să vă formaţi o părere despre ideea nebună – zicem noi – a arabilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide