În iunie, Playboy toarnă “Latino Ink” peste plajele din România

Autor: Dan Vache 28 mai 2012 Știri auto
În iunie, Playboy toarnă “Latino Ink” peste plajele din România

Claudia este o adevărată „chica latina”, pe care Playboy România a pozat-o într-un decor marin, încingând atmosfera pe plajele din Mamaia şi Vama Veche. Pictorialul este realizat de fotograful Edward Aninaru.
În postura de Playmate apare Alina Anghel, o blondă seducatoare, care mărturiseşte că îi plac barbaţii cu simţul umorului şi dantela neagră. Şi tot în acest număr, Playboy începe colaborarea cu celebrul fotograf italian Enrico Ricciardi, care le-a fotografiat pe Monica Bellucci şi Martina Colombari. Enrico dezvăluie pentru Playboy calităţile fotografilor italieni ale căror pictoriale sunt atât de sexy şi prezintă o mostră de minimialism erotic, imortalizând-o pe Aurora, o italiancă ale cărei origini stravechi sunt localizate în zona Aradului.

Interviul Playboy îl are ca protagonist pe actorul Tom Cruise, care vorbeşte despre „ieşirile” sale ciudate petrecute în timpul diverselor apariţii publice dar şi despre recentele producţii cinematografice. Marius Florea Vizante explică de ce nu poate fi un playboy adevărat, dar şi despre cum reuşeşte să cucerească femeile cu arma umorului şi inteligenţei. Tot la capitolul interviuri, Horia Tecău povesteşte în ce fel a ajuns unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de tenis la dublu din lume.

Şi fiindcă e luna Campionatului European de fotbal, Playboy propune o altfel de prezentare a competiţiei pe care românii o vor privi din faţa televizorului. Iar pentru cei care nu şi-au trecut fotbalul printre pasiuni dar au o înclinaţie către telefonia mobilă, le oferim „Cele mai bune 50 de aplicaţii pentru smartphone-uri”, grupate pe categorii. Toate acestea asortate la fashion, maşini, filme, muzică, jocuri, umor şi multe alte motive pentru care ar trebui să-ţi trăieşti viaţa împreună cu Playboy.

„Este un număr bogat în conţinut, pe coperta căruia străluceşte Ruby, una dintre fetele care încep să se ridice cu succes în muzica românească, îmbinând calităţile vocale cu cele fizice. Sunt sigur că cititorii Playboy vor face „standing ovation” pentru această magnetică chica”, spune Eduard Ţone, redactor şef Playboy România.

Numărul din iunie al revistei Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide