În Japonia, noua Toyota Auris e oferită cu pachetul dinamic Modellista

Autor: Oraan Mărculescu 23 aug. 2012 Știri auto

Noua generaţie Toyota Auris marchează o schimbare de optică majoră faţă de precedenta generaţie, abordând un stil mai agresiv şi care încearcă să inspire mai mult lux.

Dar nu numai atât, deoarece japonezii au dat deja publicităţii pentru piaţa locală şi detalii despre pachetul de accesorii Modellista, care aduc un plus interesant de sportivitate maşinii.

În Japonia este oferita si o gama de accesorii sportive Modellista pentru Toyota Auris

Astfel, în partea frontală se observă modificarea spoilerului, care primeşte o extensie mult mai sportivă în partea inferioară, care face botul maşinii să arate şi mai agresiv, mai ales dacă se optează pentru înlocuirea grilei frontale cu una personalizată.

Spatele maşinii este dominat de un difuzor bine evidenţiat, cei care vor mai mult putând apela la plasarea evacuării în partea centrală a acestuia, precum şi la un spoiler mai mare pe hayon. La toate aceastea se adaugă diversele seturi de jante cu un design special, puse în evidenţă de suspensia mai coborâtă şi de pragurile suplimentare.

Desi are un look mai sportiv astfel, Toyota Auris nu beneficiaza de o motorizare potenta, de hot-hatch

Ca motorizări, însă, amatorii de modele hot-hatch vor fi dezamăgiţi să afle că Auris rămâne o compactă decentă, cel mai puternic propulsor fiind un 1,8 litri pe benzină, de 143 CP, care poate fi echipat fie cu o cutie manuală cu 6 trepte, fie cu una automată Super CVT-i.

Rămâne de văzut cu ocazia Salonului Auto Paris 2012 dacă Toyota are în plan şi o versiune hot-hatch pentru noua generaţie Auris sau va rămâne un model destinat celor cuminţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide