În loc de ciocolată, dă-i copilului tău o porţie sănătoasă de drifturi. VIDEO

În ciuda aparenţelor, puştiul din videoclipul de mai jos se distrează de minune. Iar asta deoarece tatăl său a preferat să-i dea o porţie bună de drifturi, în loc de ciocolată (care îngraşă).

În loc de ciocolată, dă-i copilului tău o porţie sănătoasă de drifturi. VIDEO În loc de ciocolată, dă-i copilului tău o porţie sănătoasă de drifturi. VIDEO

Există o grămadă de cărţi în lume care te învaţă ce să faci ca să te înţelegi cu copilul tău. Cum să-l tratezi, ce să-i dai de mâncare, ce are voie să facă şi ce nu are voie să facă. Presupunem că în nici una dintre acele cărţi nu scrie că ar trebui să te duci cu puştiul tău pe un circuit de drifturi.

Şi stăm şi ne întrebăm de ce, fiindcă ai nevoie doar de un Subaru cu tracţiune spate şi un circuit la dispoziţie (o nimica toată, nu?).

Era să uităm: băiatul are patru ani.

VIDEO:

În urmă cu un an, lucrurile au stat cam aşa:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.