În luna decembrie, Hyundai îşi premiază clienţii

Hyundai Auto România, importatorul mărcii la nivel naţional, organizează în perioada 22-23 decembrie o acţiune de premiere a posesorilor de maşini Hyundai din capitală. Pe parcursul celor două zile, două maşini Hyundai Santa Fe inscripţionate cu sloganul campaniei ”Cine spune că Moş Crăciun nu există?” vor colinda Bucureştiul în căutarea posesorilor de maşini Hyundai.

În luna decembrie, Hyundai îşi premiază clienţii În luna decembrie, Hyundai îşi premiază clienţii

Proprietarilor de maşini Hyundai întâlniţi în trafic le vor fi înmânate pe loc cadouri, constând în materiale promoţionale marca Hyundai: mingi de fotbal, tricouri şi brelocuri. În plus, participanţii la această acţiune se pot înscrie la concursul online organizat de către importator prin intermediul Facebook, pe contul oficial al Hyundai Auto România. Marele premiu constă într-un drive test de o săptămână cu noul model Hyundai i40.

Dragoş Magdalina, Director Executiv al Hyundai Auto România, a declarat: "Acţiunea este una inedită la nivel local şi demonstrează atenţia pe care o acordăm clienţilor Hyundai. Ne-am propus ca aceştia să se simtă speciali cu ocazia Crăciunului şi să îi surprindem într-un mod cât mai plăcut. Sperăm să se dovedească un succes, astfel încât ulterior sa o reluăm la nivel naţional."

Informaţii suplimentare despre acţiunea Hyundai şi regulamentul concursului pot fi consultate pe contul oficial de Facebook al Hyundai Auto România, la adresa www.facebook.com/HyundaiAutoRomania .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.