In Mai, Dj Harra încinge boxele în Playboy!

În luna mai, o descoperi pe coperta Playboy, odată cu pictorialul lui Marius Bărăgan, pe DJ Harra, cea care încântă audienţa din cluburile ţării şi ale lumii prin prestaţii lascive la platane.

In Mai, Dj Harra încinge boxele în Playboy! In Mai, Dj Harra încinge boxele în Playboy!

Alături de ea, în pictoriale flamboaiante, playmate-ul Adriana Mitran dar şi fete de pe alte meleaguri, pregătite pentru a încinge atmosfera: Viktorija Borciak din Lituania şi Valery Sipkes din Olanda.

Oreste Teodorescu ne povesteşte în interviul ediţiei cum stă treaba cu paranormalul, cu televiziunea şi cu prietenii, iar Grasu XXL vorbeşte despre rap, banii din muzică şi emoţiile pe scenă.

În secţiunea Retro, regăsim nume sonore care au avut de-a face, la un moment dat, cu iepuraşul: Cindy Crawford, Jayne Mansfield, Madonna, Andreea Bănică, Ileana Lazariuc, Raluca Lăzăruţ, dar şi Gabriel Garcia Marquez, Muhammad Ali, Elton John şi Sean Connery. Rămânând în spiritul retro, propunem un Top 15 al celor mai frumoase românce din anii 60-70-80, în care... ghici cine-i pe primul loc?

Citeşte şi despre faţa ascunsă ale marilor personalităţi ale istoriei şi vei afla că, de pildă, lui Tesla nu-i plăceau femeile... plinuţe. Plus multe alte articole despre muzică, film, fashion, jocuri, food & drink.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de vineri, 9 mai

Detalii pe www.playboy.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.