În pur stil american: Dodge Challenger Hellcat X, cu 816 CP

Dodge tocmai a prezentat cel mai puternic Hellcat produs de ei. Şi ţi-l dau la pachet cu un clasic 440 R/T.

În pur stil american: Dodge Challenger Hellcat X, cu 816 CP În pur stil american: Dodge Challenger Hellcat X, cu 816 CP

Din dorinţa de a încuraja donaţiile către asociaţii de caritate (de la New Beginning Children's Home la National Guard Educational Foundation la Mothers Against Drunk Driving), Dodge oferă la schimb cel mai puternic Hellcat creat de ei vreodată, un Challenger cu nu mai puţin de 816 cai-putere obţinuţi prin dubla supraalimentare a V8-ului de 6,2 litri.

Cei care se înscriu în această acţiune pot primi, pe lângă monstrul contemporan, un muscle clasic - nu orice muscle clasic, ci unul dintre cele 100 440 R/T-uri negre produse în 1970. Şi povestea din spatele lui Hellcat X este una plină de patriotism: după Pearl Harbor, americanii se repliază şi construiesc un Hellcat X experimental (al cărui motor era supraalimentat cu turbo şi cu compresor mecanic), care devine ulterior legendarul Hellcat american.

Adică poţi avea în garaj un Challenger unic (Hellcat X nu se va produce în serie) şi un Challenger clasic, numai bune pentru a-ţi începe colecţia de maşini. Dacă nici asta nu te face să te simţi mândru că eşti american, atunci nu ştiu ce anume ar putea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.