În revista ProMotor nr. 105 din octombrie ”plouă” cu subiecte de top!

​Pentru luna octombrie, revista ProMotor nr. 105 v-a pregătit un comparativ stilat între Porsche Cayman şi Jaguar F-Type, asezonat cu un test cu BMW M550d în România şi cu BMW 640d în inima Germaniei, pe pământ bavarez. Surprizele nu se opresc aici, pentru că mai găsiţi 12 pagini savuroase de istorie a miticului Porsche 911 plus un material despre viaţa piloţilor de Formula 1 văzută prin prisma peliculei Rush.

În revista ProMotor nr. 105 din octombrie ”plouă” cu subiecte de top! În revista ProMotor nr. 105 din octombrie ”plouă” cu subiecte de top!

De acum, puteţi comanda revista ProMotor şi online AICI!

COVER STORY – COMPARATIV: Porsche Cayman versus Jaguar F-Type

Noul număr al revistei ProMotor v-a pregătit o confruntare periculoasă între două animale de pradă: o specie de crocodil teuton şi o felină britanico-indiană.

Test de adrenalină cu noul BMW M6 Coupe

Andrei Nan şi-a luat necesarul de adrenalină atunci când a urcat la volanul noului BMW M6 Coupe. Modelul bavarez l-a făcut să-i tremure buza de sus atunci când a descoperit ce senzaţii ii poate crea acea uzină V8 de 560 CP, care se ascunde sub capota lungă şi arcuită din faţa şoferului.  

ISTORIE - 50 de ani de Porsche 911

Porsche 911 a împlinit anul acesta 50 ani şi de aceea îi dedicăm 12 pagini mari şi late cu tot ce vreţi să ştiţi despre miticul model sportiv, de când a luat naştere şi până in zilele noastre. 

TEST-DRIVE cu noul BMW M550d

Nu. Nu este un M veritabil care iţi ridică părul pe mână atunci când apeşi prea tare şi cu un zâmbet tâmp pe pedala de acceleraţie, însă îi face faţă... cu mici excepţii.

GUIDARE-PILOTARE - proba de pilotaj şi condus defensiv

Doi redactori ProMotor au absolvit şcoala de pilotaj şi condus defensiv, sau mai bine spus Guidare Pilotare. Cei doi au luat parte la un curs complet cu "rechizite" pe măsură: BMW M3, Seria 1M  şi Z4.

RUSH - povestea din spatele filmului

A fost considerat cel mai spectaculos duel din istoria motorsportului, iar acum e şi pe marile ecrane. Noi vă aducem povestea din spatele filmului.

În octombrie, ai toate noutăţile sezonului, inclusiv revista ProMotor nr. 105 în pachetul special la un super preţ!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.