În România, BMW-urile care parchează aiurea nu păţesc nimic. În Bulgaria e altfel - FOTO

Proprietarul unui BMW M6 a avut o zi proastă ...

În România, BMW-urile care parchează aiurea nu păţesc nimic. În Bulgaria e altfel - FOTO În România, BMW-urile care parchează aiurea nu păţesc nimic. În Bulgaria e altfel - FOTO

Proprietarul unui BMW M6 a avut o zi proastă, la începutul acestei săptămâni,după ce şi-a găsit maşina blocată în parcare. Motivul: A parcat aiurea.

Imaginile provin din Sofia, Bulgaria. Aici, un martor, a remarcat un BMW M6 albastru care arată puţin mai „aerodinamic„ decât de obicei.

Dispozitivele de blocat roţi sunt folosite în diverse situaţii, cum ar fi şoferul are prea mult amenzi, însă în acest caz lucrurile sunt destul de evidente. Acest M6 ocupă două spaţii de parcare 

FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.