În septembrie va avea loc Suzuki Fest 2014, o ediţie specială pentru fanii maşinilor Suzuki

Suzuki România organizează, între 19-21 septembrie, a doua ediţie a Suzuki Fest, sărbătoarea dedicată de producătorul japonez pasionaţilor de Suzuki. Fie cã sunt posesori ai noilor S-CROSS şi Swift, sau îndrãgostiţi de clasicele Samurai, Vitara, Jimny, SX4 şi Splash, fanii sunt invitaţi sã se bucure de comunitatea adunatã în jurul binecunoscutei fiabilitãţi japoneze.

În septembrie va avea loc Suzuki Fest 2014, o ediţie specială pentru fanii maşinilor Suzuki În septembrie va avea loc Suzuki Fest 2014, o ediţie specială pentru fanii maşinilor Suzuki

În premieră pentru o reprezentanţă auto din ţara noastră, Suzuki Romania este implicată mai mult decât emoţional în sărbătoarea fanilor şi oferă 25 de premii constând într-un sejur gratuit pentru două persoane la Suzuki Fest.

Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre norocoşi?

E simplu, nu trebuie decât să participi până pe 10 septembrie la aplicaţia concurs disponibilă pe happyme.suzuki.ro sau pe pagina oficială de Facebook Suzuki România.

Cum se desfăşoară concursul?

Completează-ţi datele de identificare, încarcă o poză cu Suzuki-ul tău şi poţi avea şansa de a-ţi face bagajele pentru petrecerea din Zeţea, în judeţul Harghita!

N-ai fost printre cei 25 de norocoşi, dar totuşi vrei să guşti distracţia Suzuki? Suzuki România te ajută să găseşti cazare bună în zonă şi te primeşte cu braţele deschise în mijlocul evenimentelor. Trimite un mail la suzuki@suzukifest.ro şi vei avea un week-end Suzuki de neuitat.

Programul Suzuki Fest 2014

Programul Suzuki Fest respectă noul concept „Happy Me” şi este astfel alcătuit încât toţi participanţii să savureze la maxim acest eveniment.

Un concurs de orientare de 40-45 de km pentru maşini de stradă, pe asfalt şi macadam amenajat, vă va solicita concentrarea, simţul orientării şi comunicarea cu partenerul datorită celor 10 check point-uri pe care va trebui să le bifaţi cu ajutorul unui Road Book şi a unui tahometru.

Acţiunea va fi condimentată cu arome locale pe traseu: Kurtos Kalacs în Bisericani şi gustare ţărănească, pâine de vatră şi palincă (doar pentru copiloţi) la Dârjiu, locul unde se află Biserica Unitariană din patrimoniul UNESCO.

Seara de sâmbătă va fi completată de ture în maşinile de raliu Suzuki Swift Sport şi de o demonstraţie de trial off-road a senzaţionalelor Jimny şi Samurai. Niciuna dintre astea nu-ţi sună incitant? Atunci, cu siguranţă eşti genul atras de saună, piscină, wellnes sau pescuit, toate disponibile la Pensiunea Zetevar.  Doar să nu întârzii prea mult, n-ai vrea să pierzi focul de tabără şi mielul/purcelul la proţap!

Pentru că duminică te vei trezi cu siguranţă târziu, ai programată refacerea la Parcul de Animale Sălbatice şi la Centrul De Echitaţie Cai Islandezi de la Izvoarele, după care plecarea spre casă nu va fi decât începutul aşteptării pentru ediţia viitoare a Suzuki Fest.

Aşadar, dacă eşti fan Suzuki, nu rata ediţia din acest an a Suzuki Fest!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.