În sfârşit, prima veste bună despre Michael Schumacher. Campionul este conştient

În sfârşit, prima veste bună despre Michael Schumacher. Campionul este conştient

Autor: Cristian Agatie acum 6 luni Știri

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem. Deşi familia fostului pilot nu a dat nicio declaraţie oficială cu privire la starea de sănătate a germanului, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de condiţia pilotului.

„Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conştient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, conform cotidianului Le Parisien.

Jean Todt, fostul conducător al echipei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher la clinica pariziană şi a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute.

Citeşte şi

VIDEO cu maşina lui Mario Iorgulescu cu puţin timp înainte de accident

Caz misterios: După zece ani, nimeni nu ştie cine a murit în acest accident

Decizie şoc a instanţei: Conducătorii de trotinete electrice riscă dosar penal!

Un şofer a fost filmat în timp ce dormea la volanul unei maşini – VIDEO

Fostul pilot german se află sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de ski în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, în urma căruia, fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale grave. După mai multe operaţii şi luni petrecute în diferite instituţii medicale, germanul a fost mutat la locuinţa sa din Elveţia, tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

 Comentarii
Inchide