În sfârşit, prima veste bună despre Michael Schumacher. Campionul este conştient

Infirmiera care se ocupă de îngrijirea lui Michael Schumacher la spitalul Georges Pompidou din Paris a declarat, conform Le Parisien, că multiplul campion de Formula 1 este conştient.

În sfârşit, prima veste bună despre Michael Schumacher. Campionul este conştient În sfârşit, prima veste bună despre Michael Schumacher. Campionul este conştient

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem. Deşi familia fostului pilot nu a dat nicio declaraţie oficială cu privire la starea de sănătate a germanului, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de condiţia pilotului.

„Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conştient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, conform cotidianului Le Parisien.

Jean Todt, fostul conducător al echipei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher la clinica pariziană şi a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute.

Citeşte şi

VIDEO cu maşina lui Mario Iorgulescu cu puţin timp înainte de accident

Caz misterios: După zece ani, nimeni nu ştie cine a murit în acest accident

Decizie şoc a instanţei: Conducătorii de trotinete electrice riscă dosar penal!

Un şofer a fost filmat în timp ce dormea la volanul unei maşini - VIDEO

Fostul pilot german se află sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de ski în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, în urma căruia, fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale grave. După mai multe operaţii şi luni petrecute în diferite instituţii medicale, germanul a fost mutat la locuinţa sa din Elveţia, tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.