Inaugurare Ferrari World

Cel mai tare parc de distracţii, Ferrari Worl, şi-a deschis porţile publicului larg. Situat în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, Ferrai World este cel mai mare parc de distracţii acoperit din lume.

Ferrari World este cel mai mare parc de distracţii acoperit din lume şi pentru a demonstra acest lucru iată câteva "date tehnice" ale acestuia. Acoperişul imens de culoarea roşie a fost construit cu gândul la liniile modelului Ferrari GT, având o suprafaţă totală de 200.000 metri pătraţi. Emblema căluţului cabrat de pe acesta este cea mai mare din lume , cu un diametru ce ajunge până la 66 de metri.

Complexul este prevăzut cu multe puncte de interes, dar cel mai important şi cel mai spectaculos dintre toate este roller coaster-ul "Formula Rossa". Viteza maximă de 240 de km/h, forţe G care ating valoare de 1,7 şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 2 secunde, sunt datele tehnice care confirmă faptul că "Formula Rossa" este într-adevăr cel mai rapid roller coaster din lume. Este de menţionat şi faptul că punctul cel mai înalt al "circuitului" se află la 52 de metri faţă de nivelul solului.

Preţul de intrare este de aproximativ 60 de dolari, o sumă nu foarte mare dacă stăm să gândim că cei 60 de dolari garantează intrarea în cel mai mare parc de distracţii Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.