Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti

SD Prestige, dealer şi reparator autorizat Citroen, a inaugurat la finalul săptămânii trecute încă un showroom în Bucuresti. O dată cu deschiderea noii locaţii, SD Prestige dispune de două showroom-uri, unul dintre ele în zona Bucureşti Sud, şi două centre de service autorizate Citroen, tot ăn zona de sud a capitalei.

Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti

Încă de când a devenit dealer al mărcii Citroen, SD Prestige a anunţat un program intens de dezvoltare, program care s-a concretizat prin deschiderea unui nou showroom în zona de nord a Bucureştiului. Deschis pe Soseaua Bucureşti Nord, nr. 7, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat în decurs de 1 lună pentru a corespunde noilor standarde ale imaginii de marcă Citroen. Suprafaţa totală a complexului este de 600 mp dintre care 400 mp sunt alocaţi exclusiv spaţiului pentru showroom. Investiţia în noul showroom este suportată exclusiv de SD Prestige, o companie înfiinţată ca afacere de familie în 1994 şi care are experienţă în domeniul auto. În noul showroom Citroen pot fi expuse până la 7 autoturisme, la etaj fiind amenajată o zonă specială pentru piese de schimb şi accesorii.


"Acest nou showroom Citroen pe care îl inaugurăm în nordul capitalei reprezintă un pas important, o evoluţie majoră pentru SD Prestige. De astăzi, putem deservi, în primul rând, o clientelă mai numeroasă. Acoperirea SD Prestige în Bucureşti creşte considerabil pentru că zona de nord are un potenţial ridicat din punct de vedere al vânzării de automobile. În plus, vânzările SD Prestige au crescut exponenţial de la deschiderea primului showroom Citroen, în iulie 2008. Şi toată această experienţă pozitivă alături de marca Citroen mă face încrezător în evoluţia noastră în anii următori.", a declarat Dumitru Subţirelu, director general şi acţionar principal SD Prestige.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.