Înca 30.000 de vouchere pentru Programul Rabla

Pentru a treia oară în acest an au fost suplimentate voucherele care permit achiziţionarea unui automobil nou prin casarea celui vechi, conform Programului Rabla.

Înca 30.000 de vouchere pentru Programul Rabla Înca 30.000 de vouchere pentru Programul Rabla

Cele 160.000 de tichete alocate de stat Programului Rabla 2010 au fost distribuite în doar trei luni către unităţile REMAT din întreaga ţară, astfel încât autorităţile au luat în calcul o suplimentare cu circa 30.000 vouchere. " Programul «Rabla» va continua în aceleaşi condiţii ca şi până acum. Am scos deja din circulaţie circa 110.000 de maşini în doar trei luni de când am dat drumul la programul «Rabla». Pentru comparaţie, vreau să vă spun că acest număr este egal cu cel al maşinilor casate prin programul «Rabla» în toţi anii de până acum în care acest program a existat", a precizat Laszlo Borbely, ministrul Mediului.

Până la sfârşitul anului, autorităţile vor să atingă cifra de 200.000 tichete distribuite. Din februarie şi până acum, cele 60.000 tichete distribuite iniţial au fost suplimentate de două ori, de fiecare dată cu câte 50.000 tichete.

Mai multe pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.