Încă o intrare prin alunecare cu BMW M 235i. VIDEO

Mezinul familiei atletice nemţeşti păşeşte pe un circuit de speedway, unde este alergat de-a latul de o motocicletă cu ţinte în anvelope. Este la fel de spectaculos pe cât sună.

Încă o intrare prin alunecare cu BMW M 235i. VIDEO Încă o intrare prin alunecare cu BMW M 235i. VIDEO

L-am tot văzut pe BMW M 235i Coupé în acţiune declarative până acum. Este jovial şi nu-i este ruşine să arate asta de câte ori are ocazia (mai ţii minte clipul cu trupa de şoc, în giratoriu?). Ei bine, acum se dă de-a latul alături de o motocicletă de speedway. Rezultatul este, evident, spectaculos. Vizionare plăcută!

Dacă vrei să citeşti mai multe despre băiatul-minune BMW M 235i, te poţi folosi oricând de testul nostru de aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.