Încă un autobuz Otokar s-a defectat. Interiorul plin cu pasageri a fost inundat de apă clocotită - VIDEO

Instalaţia de încălzire s-a stricat

Încă un autobuz Otokar s-a defectat. Interiorul plin cu pasageri a fost inundat de apă clocotită - VIDEO Încă un autobuz Otokar s-a defectat. Interiorul plin cu pasageri a fost inundat de apă clocotită - VIDEO

Noi probleme pentru autobuzele Otokar. Zeci de călători au fost evacuaţi dintr-un autobuz, după ce instalaţia de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. Cel care a filmat imaginile spune că este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar, care au început să circule prin Bucureşti pe 1 decembrie.

Autobuzul circula pe ruta 783, între Piaţa Unirii şi aeroportul Otopeni. Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seara, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.