Încă un Ferrari 360 Spyder distrus

Se pare că din ce în ce mai mulţi proprietari de Ferrari nu-şi dau seama de puterea maşinilor pe care le conduc şi exagerează cu piciorul pe pedala de acceleraţie.

Încă un Ferrari 360 Spyder distrus Încă un Ferrari 360 Spyder distrus
Proprietarul unui Ferrari 360 Spyder din Australia, încercând să impresioneze publicul de la terasele cafenelelor, a sfârşit prin a-şi distruge în proporţie de 40%, maşina de peste 100.000 euro. Se pare că acesta a pierdut controlul maşinii atunci când a apăsat ceva mai mult decât trebuie pe pedala de acceleraţie, bolidul oprindu-se în stâlpul de pe mijlocul străzii spre amuzamentul asistenţei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.