Încă un Ferrari 458 Italia în flăcări

Ferrari 458 Italia se dovedeşte un supercar periculos de focos, un alt exemplar fiind de data asta filmat arzând ca o torţă.

Ferrari 458 Italia parcă se află sub un fel de blestem al focului şi neoficial se spune că în mai puţin de trei luni au ars 10 exemplare. Ceea ce nu este deloc puţin mai ales pentru un supercar exclusivist cu un preţ pe măsură. Nu se cunosc circumstanţele acestui incident din China, dar se poate observa că focul provine ca şi în cazul precedentelor modele de la compartimentul motor şi nu pare să fi fost implicat în vreun accident grav acest bolid.

Ferrari intenţionează să demareze o amplă anchetă pentru a stabili cauzele acestor neaşteptate fatalităţi, dacă sunt erori de pilotaj sau tehnice. Un oficial Ferrari a declarat însă de curând că din aceste 10 accidente şase s-au dovedit a avea la bază erori de pilotaj sau alţi factori, conform just-auto.com. Din această cauza Ferrari ia foarte în serios problema şi va oferi cursuri de pilotaj pentru cei care şi-au achiziţionat bolizii Scuderiei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.