Încă un motiv pentru a vizita muzeul Porsche: maşini de închiriat, de la 69 €

De câte ori ai mers la un muzeu şi ai plecat de acolo într-unul dintre exponate? Exact.

Încă un motiv pentru a vizita muzeul Porsche: maşini de închiriat, de la 69 € Încă un motiv pentru a vizita muzeul Porsche: maşini de închiriat, de la 69 €

Dacă încă nu ai ajuns la muzeul Porsche din Stuttgart, atunci probabil că este trecut în lista de lucruri pe care trebuie să le faci în viaţa asta. Dacă nu-l ai trecut în listă, atunci probabil că ai ajuns aici din greşeală. Sperăm să-ţi placă la noi. 

Revenind la muzeul Porsche - nu că nu ai fi avut suficiente motive să ajungi acolo - iată de ce ar fi bine să-l treci (din nou) ca destinaţie de vacanţă: acum poţi închiria maşini.

... şi poţi fi fericit ca tipul ăsta. Nu, blonda nu vine la pachet

Programul Porsche Drive te pune în spatele volanului unuia dintre modelele 911, Boxster, Cayman, Panamera, Macan sau Cayenne pentru o perioadă de timp cuprinsă între o oră şi o săptămână. 

Preţul de pornire este de 69 € (306 lei) pentru o oră într-un Boxster, Cayman sau Macan. 911 vine la un preţ de 99 € (438 de lei) per oră. 

Pe care ai lua-o prima?

Nu, nu ştim dacă au (sau dacă vor avea) şi 918 Spyder în ofertă.

Dacă vrei să faci rezervări deja, îţi lăsăm aici link-ul către pagina site-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.